Pozitie : INSTRUCTOR DE GRUP ȘI ANTRENOR PERSONAL
Experienta fitness : 15 ani

INSTRUCTOR DE GRUP SI ANTRENOR PERSONAL

DIMI (Dumitru Butilcă), este fondatorul conceptului “THE MOVEMENT” cat si cel al “DIMI FITNESS” care a introdus si care reprezinta TRX-ul în România, dar și alte brand-uri precum Trigger Point,Lets Bands, Flowin sau GUN-eX. Intors in 2008 in Romania a ocupat funcția de Fitness Advisor la Worldclass si cea de Group Fitness Manager la Stejarii Country Club. Totodata face parte din echipa de Master Traineri Internationali pentru brandurile mai sus mentionate. Este pasionat de miscare si de cat de eficienta este aceasta, de cum se pot prevenii sau recupera anumite situatii sau pur si simplu cum pot fi imbunatatite performantele oricarui atlet(fie el doar pasionat sau profesionist). Are la activ cursuri de renume precum Building the Ultimate back:From Rehabilitation to Performance cu Dr Stuart McGill (cel mai renumit profesor si om de stiinta in tot ce inseamna problemele de spate) sau Barefoot Training Specialist cu Dr Emily Splichal cel mai cunoscut podiatrist. A colaborat cu sportivi si echipe din fotbal, handbal, volley, polo, gimnastica, arte martiale cat si cu trupele speciale.

 

Cunoaste si ceilalti antrenori

Ionut este absolvent al Universitatii de Educatie Fizica si Sport, cu specializarea in Kinetoterapie, si masterand in Boli Cerebrovasculare. Este trainer personal de peste 8 ani, fiind specializat in articulatii, probleme musculare, probleme ale coloanei si accidentari sportive. Ionut foloseste tehnici de tratament precum MET (Muscle Energy Techniques), Active Release Technique, Positional Release Therapy, Cranio-Sacral Therapy, bandajare si multe altele. Motto-ul lui este: Echilibru in tot.
    INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.
      INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING Pasionata de mica de dans si de un stil de viata sanatos, Lola a colaborat cu multi artisti celebri, atat din tara cat si din afara tarii. In paralel a inceput sa se dedice industriei fitnessului si antrenamentelor de grup.