Pozitie : INSTRUCTOR DE GRUP
Experienta training : 16 ani

INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING

Pasionata de mica de dans si de un stil de viata sanatos, Lola a colaborat cu multi artisti celebri, atat din tara cat si din afara tarii.

In paralel a inceput sa se dedice industriei fitnessului si antrenamentelor de grup.

 

Cunoaste si ceilalti antrenori

INSTRUCTOR DE GRUP SI ANTRENOR PERSONAL Marius este o persoana foarte degajata si activa. Fost sportiv de performanta a jucat fotbal in liga 1. deci munca in echipa este ceea ce il defineste. Considera ca abilitatea sa de a invata si de a se adapta rapid este una dintre cele mai puternice abilitati ale sale. Experienta sa ca atlet profesionist l-a ajutat sa-si atinga statutul curent de instructor TRX Suspension Training, Instructor TRX Rip Training si, de asemenea, instructor de Rebound Cycling si Aqua Gym. Gama sa impresionanta de diplome si certificate contin: TRX STC Trainer Calificat, TRX RTC Trainer Calificat, licenta E.F.S., Atestat Scwinn Cycling, Certificat Les Mills Combat Corp, licenta Aqua Gym si licenta Rebound. Motto-ul lui este "Viseaza ca si cum ai trai vesnic. Traieste ca si cum ai muri azi."

    INSTRUCTOR DE GRUP SI ANTRENOR PERSONAL

    DIMI (Dumitru Butilcă), este fondatorul conceptului "THE MOVEMENT" cat si cel al “DIMI FITNESS” care a introdus si care reprezinta TRX-ul în România, dar și alte brand-uri precum Trigger Point,Lets Bands, Flowin sau GUN-eX. Intors in 2008 in Romania a ocupat funcția de Fitness Advisor la Worldclass si cea de Group Fitness Manager la Stejarii Country Club. Totodata face parte din echipa de Master Traineri Internationali pentru brandurile mai sus mentionate. Este pasionat de miscare si de cat de eficienta este aceasta, de cum se pot prevenii sau recupera anumite situatii sau pur si simplu cum pot fi imbunatatite performantele oricarui atlet(fie el doar pasionat sau profesionist). Are la activ cursuri de renume precum Building the Ultimate back:From Rehabilitation to Performance cu Dr Stuart McGill (cel mai renumit profesor si om de stiinta in tot ce inseamna problemele de spate) sau Barefoot Training Specialist cu Dr Emily Splichal cel mai cunoscut podiatrist. A colaborat cu sportivi si echipe din fotbal, handbal, volley, polo, gimnastica, arte martiale cat si cu trupele speciale.
     
      Group Fitness Instructor cu certificari multiple de Cycling Instructor si Gunning.