Pozitie : INSTRUCTOR DE GRUP
Experienta training : 12 ani

INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING

Vlad Bucsa este Master Trainer in cadrul echipei Dimi Fitness pentru brandurile Lets BAnds si Flowin. Este triplu Campion Mondial si dublu CampionNational la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate.

Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

Cunoaste si ceilalti antrenori

INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING

La varsta de 7 ani, Erwa a inceput sportul de performanta, practicand fotbal si arte martiale. De-a lungul anilor a obtinut numeroase titluri la nivel national la Jiu-Jitsu si Kick-boxing. Experienta practica a completat-o cu studii in domeniul sportului si al kinetoterapiei la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. Erwah este kinetoterapeut, preparator fizic, antrenor personal si doctorand in domeniul stiintelor motricitatii umane.    
    INSTRUCTOR ANTRENAMENTE DE GRUP si PERSONAL TRAINING Pasionata de mica de dans si de un stil de viata sanatos, Lola a colaborat cu multi artisti celebri, atat din tara cat si din afara tarii. In paralel a inceput sa se dedice industriei fitnessului si antrenamentelor de grup.  
      Group Fitness Instructor cu certificari multiple de Cycling Instructor si Gunning.