Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.themovement.ro , presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul nostru a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si produse. Va invitam sa cititi cu atentie capitolul Termeni si Conditii pentru a fi in cunostinta de cauza in momentul in care finalizati o comanda.

Prin finalizarea unei comenzi, clientul accepta Termenii si Conditiile specificate in acest capitol.
Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligat sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul nostru.

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.themovement.ro este detinut si operat in totalitate de catre The Movement. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site (inclusiv numele, designul si structura site-ului, imaginile produselor, texte), fara acordul The Movement este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

WhatsApp chat