Antrenor Personal
12 ani axperienta

Sunt Ionut Dan, kinetoterapeut, osteopat CTO, antrenor personal iar dorinta mea este sa culeg ceva bun de la fiecare om pe care il cunosc si sa dau la schimb ceva bun, daca pot. Fie ca il ajut sa obtina o forma fizica buna, ii ameliorez o durere sau sunt alaturi de el sa depaseasca o anumita situatie, ma bucur de fiecare data cand omul pleaca mai bine decat a venit.

Motto-ul meu : Echilibrul in toate – incerc sa-l aplic atat in cariera cat si in viata de familie ( unde trebuie sa realizez un echilibru intre cei 3 copii ai mei 🙂

De-a lungul celor 12 ani de experienta am colaborat cu mai multe centre sportive si de wellness precum Club Moving, WorldClass, Stejarii Country Club, Paradisul Verde Sport&spa, The Movement Training Center unde de fiecare data am simtit ca mai urc o treapta si ca tolba cunostiintelor se umple. Insa punctul de cotitura a fost alegerea de a urma cursurile Institutului Roman de Osteopatie in anul 2014-prezent, ceea ce m-a facut sa realizez cat de putine cunosc despre un domeniu pe care credeam ca il stapanesc. Pot spune ca osteopatia mi-a oferit viziunea de a cauta starea de sanatate a omului in loc sa incerc sa lupt cu boala acestuia, care de multe ori are cauze mult mai profunde.

Cea mai mare implinire profesionala de pana acum este colaborarea prezenta cu un camin de batrani, un loc care imi ofera cate o lectie in fiecare zi si care ma readuce de fiecare data la echilibrul mult cautat.

Cred ca dupa ce ai tot cules si acumulat, la un moment dat trebuie sa intorci catre oameni aceste cunostinte impreuna cu nota ta personala. De aceea, ma bucur de fiecare data sa dau ceva bun oamenilor din jur, daca pot !