InstructoriI The Movement

Antonio Pacuraru

Absolvent al facultatii de educatie fizica si sport cu ramura pe EFS si certificari in TRX, Mobility Stick, Let’s Bands level 1 si 2. Mereu am fost o persoana activa si am fost atras de miscare, indiferent sub ce forma vine ea(fotbal, atletism, mers la sala, plimbari pe jos/bicicleta, hiking, etc). Dupa ce am decis sa urmez facultatea de sport( care a fost o experienta minunata), mi am dat seama ca vreau sa ajut fiecare persoana sa devina o versiune mai buna a sa. Este si hobby si pasiune, sunt mereu cu zambetul pe buze, iar scopul meu este sa te fac sa te simti cat mai bine in corpul tau. “Miscarea inseamna viata, sportul inseamna sanatate.

Florin Moldovan

Voi face o scurta prezentare a activitatii mele dupa cum urmeaza: Am inceput sportul la virsta de 7 ani …..cu polo pe apa pina la virșa de 14 ani cintinuind cu arte martiale …box si culturism prima medalie la virsta de 18 ani fiind una de bronz urmata de alte 5 medalii de aur intre anii 83 si 87 cistigind in culturism body bilding tot ce se putea la vremea respectiva campion national juniori si senior 4 competitii internationale in Bulgaria Ungaria Cehoslovacia si Internationalele Ro. Locul 2 medalie de argint la camp. Balcanice student ANEFS Bucuresti incepind cu 87 terminat studii 92 cu 2 specializari arte martiale si box prima pregatire fizica generala ….Am parasit tara in 93 pe 4Ian. Petrecind urmatorii 11 ani in USA unde mi am desfasurat activitatea ca sportiv la inceput si mai apoi ca antrenor experienta dobindita in toti acesti ani de activitate …in jur de 20 parte in USA si restul in Romania . In toata aceasta perioada am antrenat si sportivi de top cum ar fi Arturo Gati …am facut parte din staful lui Michael Morer pt. Meciul cu E. Holifielď Roberto Duran Florence Grifith Joiner fiind alte doua nume cu ajutorul carora m am consacrat in meseria de antrenor….și nu ultimul un sportiv f talentat Cristian Humer Ciocan cu care am colaborat si pe care l sustin …

Corina Nedelcu

Mi-am inceput cariera de sportiv de performanta la varsta de 4 ani in ramura Gimnasticii Artistice in renumitul complex sportiv de la Deva. M-am simtit intodeauna atrasa de dans si de armonia Gimnasticii Aerobice astfel ca am ales sa practic la nivel de performanta Gimnastica Aerobica in cadrul centrului Olimpic din Deva.

In Gimnastica Aerobica am reusit sa cuceresc multiple titluri nationale si internationale la juniori cat si seniori pentru clubul sportiv Cetate Deva cat si pentru clubul sportiv “Farul” Constanta unde am si terminat liceul cu program sportiv. cat si Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii “Ovidius”.

In anul 2006 am incetat cariera de sportiv de performanta dedicandu-ma carierei de Instructor de Fitness si Aerobic lucrand in paralel si ca Profesora de Dans si Gimnastica cu copii de diferite varste.

• 15 ani de experienta in Domeniu Fitness&Aerobic
• Campioana Europeana si Mondiala la Gimnastica Aerobica;
•Multipla Capioana nationala la Trio, Ansamblu si cu Echipa la Gimnastica Aerobica;
•Absolventa a Liceului sportiv “Nicolae Rotaru” Constanta;
•Absolventa a facultatii de Educatie Fizica si Sport Ovidius Constanta;
•Maestru Emerit al sportului in cadrul Federatie Romana De Gimnastica;
• 12 ani sportiva de performanta Gimnastica Aerobica;
• 4 ani in cadrul liceului –Dans Sportiv;
• 2 ani Programe Fitness Online;
•4 ani Profesor de Gimnastica si Dans in cadrul Gradinitelor.

Specializari si acreditari:
•Instructor Fitness&Aerobic   diploma obtinuta in anul 2005 -Federatia Sportul pentru Toti;
• Instructor Sportiv – 2010 Federatia Romana de Gimnastica;
• Instructor Pilates – Move on;
• Certificari si Diplome pentru toate disciplinele pe care le sustin.

Programe sustinute :
Pilates, Hydrorider, Aqua, Cycling Schwinn, Bossu, Interval, Core, Kids Classes, Step Choreography, Dance, Tonning, Dynamic Postural Training, Metabolic, Port de Bras, Pregnancy training, Interval.

Cristina Nedelcu

Am inceput activitatea sportiva la varsta de 4 ani, cu dorinta de a ajunge si eu o “Nadia Comaneci”! Am fost selectata in elita gimnastelor de la Centrul National Sportiv de la Deva, unde am practicat Gimnastica Artistica. La varsta de 12 ani am facut pasul catre Gimnastica Aerobica, reusind sa adun in palmares mai mult de 65 de medalii, fiind componenta a Lotului National pana la varsta de 25 de ani. Printre altele, am cucerit de trei ori medalia de aur la Campionatele Mondiale, doua medalii de aur la Campionatele Europene, doua Cupe Mondiale si 6 medalii de aur la Campionatele Nationale. Pasiunea pentru sport si perseverenta mi-au adus titlul de Maestru Emerit al Sportului, inca din anul 2006! Pentru mai bine de 6 ani, am facut parte din compania de dans Aeros, cu care am dat peste 400 de spectacole in teatre din Australia, USA, China, Japonia si Europa. Dupa retragerea din sportul de performanta si dupa terminarea Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Master in Antrenamentul Sportiv, m-am certificat ca Instructor in:
• TRX
• Aqua
• Yoga
• Pilates
• Postural Training
• Step
• BOSU
„Sunt o fire vesela si energica, iubesc sa ma pun in slujba oamenilor si ma simt onorata sa pot impartasi din experienta mea clientilor!”

Florina Bogdan
Valentin Cimpoias

Valentin Cimpoias conduce clase de group training și antrenamente personale din anul 2014. A făcut din sport pasiunea vieții sale. Indiferent de etapele profesionale parcurse, nu a pierdut niciodată contactul cu sportul, pe care l-a perfecționat gradual, până la performanță.

Dupa un inceput in fotbalul de performanta, a avansat catre fitness in anul 2011, cand a decis sa adauge o noua treapta pregatirii sale sportive. A urmat pe rând cursuri de certificare în aerobic și fitness, personal training și spinning, obținând de fiecare dată cele mai bune calificative. Crede in rolul esential al pregatirii continue, astfel ca in anul 2018 a absolvit cursuri de TRX Functional Training si Gun-eX si a participat la conventii internationale de fitness.

Usor de recunoscut dupa vitalitatea claselor de group training si a stilului de predare care nu te lasa sa renunti, Valentin este instructor de Cardio Step, Strength Training, Interval Training, Butt&Abs. De asemenea, el desfășoară sesiuni de antrenamente individuale.

Marius Moraru

Cu o diploma de licenta in domeniul Educatiei Fizice, specializarea Performante Sportive si Motrice (baschet ; fotbal) Marius a luat primul contact cu sportul la varsta de 7 ani, practicând fotbalul pana la varsta de 25 de ani, la cel mai inalt nivel de performanta.
Marius detine numeroase certificari: Functional Training, Cycling, Power Bands, Bulgarian Bag, Bosu Ball, TRX Suspension Training, RIP Training, Aqua Gym, Rebound A.A.S., Body Combat.
Motto-ul sau: „Faith in God, faith in your coach”

Marcelo Santana Souza

Marcelo Santana Souza, avand numele “razboinic” de CATIVEIRO, este născut in orasul Castro Alves, din statul Bahia, Brazilia. A inceput Capoeira in anul 1992 in grupul “Toques de Berimbau” unde l-a cunoscut pe Maestrul Biriba, fondatorul grupului “Vadiação Capoeira” din care a făcut parte și Cativeiro, timp de 18 ani.
In anul 2005 a devenit Asistent Capoeira, iar in anul 2016 și-a luat diploma de Profesor de Capoeira, devenind astfel instructor autorizat.
Cativeiro a colaborat cu școli private, grădinite si săli faimoase de fitness din Brazilia, iar din 2018 de cand s-a mutat in Romania, el predă Capoeira atat pentru copii cat si pentru adulți in cadrul sălii de sport “The Movement” din București.

Ionut Dan

Sunt Ionut Dan, kinetoterapeut, osteopat CTO, antrenor personal iar dorinta mea este sa culeg ceva bun de la fiecare om pe care il cunosc si sa dau la schimb ceva bun, daca pot. Fie ca il ajut sa obtina o forma fizica buna, ii ameliorez o durere sau sunt alaturi de el sa depaseasca o anumita situatie, ma bucur de fiecare data cand omul pleaca mai bine decat a venit.

Motto-ul meu : Echilibrul in toate – incerc sa-l aplic atat in cariera cat si in viata de familie ( unde trebuie sa realizez un echilibru intre cei 3 copii ai mei 🙂

De-a lungul celor 12 ani de experienta am colaborat cu mai multe centre sportive si de wellness precum Club Moving, WorldClass, Stejarii Country Club, Paradisul Verde Sport&spa, The Movement Training Center unde de fiecare data am simtit ca mai urc o treapta si ca tolba cunostiintelor se umple. Insa punctul de cotitura a fost alegerea de a urma cursurile Institutului Roman de Osteopatie in anul 2014-prezent, ceea ce m-a facut sa realizez cat de putine cunosc despre un domeniu pe care credeam ca il stapanesc. Pot spune ca osteopatia mi-a oferit viziunea de a cauta starea de sanatate a omului in loc sa incerc sa lupt cu boala acestuia, care de multe ori are cauze mult mai profunde.

Cea mai mare implinire profesionala de pana acum este colaborarea prezenta cu un camin de batrani, un loc care imi ofera cate o lectie in fiecare zi si care ma readuce de fiecare data la echilibrul mult cautat.

Cred ca dupa ce ai tot cules si acumulat, la un moment dat trebuie sa intorci catre oameni aceste cunostinte impreuna cu nota ta personala. De aceea, ma bucur de fiecare data sa dau ceva bun oamenilor din jur, daca pot !

Lola (Lili) Crudu

Lola este o tanara Ambitioasa din Chișinău, cu un caracter puternic, o fire bătăioasa dar sensibilă și atenta la nevoile tale, o adevarata luptătoare pregătită sa te motiveze într-un antrenament special gândit pentru tine!
Pe lângă numeroasele cursuri in Fitness, ea se descurca minunat in vânzări și marketing, dar este si un MC priceput pentru ca muzica este ceva fără de care nu poate trai. Pentru ca adora provocările a participat in numeroase show-uri tv ( Madagascar, chef la cuțite, survivor), reuși d sa ajungă in marea finala in primul sezon survivor! Finalista Survivor are peste 10 ani de experiența in Fitness, este pasionata de mișcare de la o vârsta frageda, la numai 5 ani a început cu baletul, trecând cu ușurintă la coregrafie, după care s-a specializat in Fitness prin numeroase certificări : Antrenor level 1 și 2, TRX, PowerBands, Trx RIP, Trigger Point, Gun-EX, Bosu, Step, Postural, Fight Klub.