Luni-vineri: 7:00-21:00

Sâmbătă: 9:00-18:00

Duminica: 9:00-16:00

InstructoriI The Movement

Rustam Haceaturov

Rustam Haceaturov este instructor de aerobic și antrenor de fitness cu mai bine de zece ani de experiență în susținerea claselor de grup în România.
Cariera sa în domeniul sportului se întinde pe o perioadă de mai bine de 20 de ani, în calitate de sportiv de performanță, în calitate de instructor și în calitate de organizator de evenimente menite să promoveze sportul de masă.

Rustam a fost unul dintre primii instructori și formatori de instructori care au adus în Europa de Sud-Est programe internaționale apreciate în Europa și în Statele Unite și care au contribuit astfel la atragerea publicului general către mișcare.

De-a lungul carierei sale de instructor sportiv cu clase de grup extrem de populare, de formator în domeniu și de promoter al mișcării, a fost completată de pregătire în antrenament funcțional, în strategii de remodelare corporală și în nutriție, în prezent axându-și activitatea pe implementarea și coordonarea tehnicilor de antrenament care vizează dezvoltarea funcțională integrată, pluri-disciplinară, posturala.

Pentru ca a avut ocazia să abordeze sportul din perspective diferite – trecând prin dans, aerobic, funcțional, bodybuilding, iar in prezent student al ISCI – International Strength & Conditioning Institute – si NKT – Neuro Kinetic Therapy – Rustam este un susținător al conceptelor moderne de training ce pun în centru nevoile, obiectivele și starea de sănătate a individului, sau a sportivului de performanta, cu specificitatea sportului, sau particularitățile și preferințele fiecărei persoane antrenate.

ELIAS CRISTIAN MAYAN-NA

Ma numesc Elias Cristian si sunt pasionat de miscare si de muzica.

Sunt antrenor personal si grup fitness trainer din anul 2013. Atunci am luat contact pentru prima data cu antrenoratul.

Din 2009 pana in 2013 am practicat fitness-ul dupa cunostintele mele sau surse de pe internet.

In anul 2013 am participat la primul curs (instructor fitness) doar sa imi pot imbunatatii tehnica de antrenament si sa inteleg mai bine teoria antrenamentului.

Am participat la cursuri de specializare in toate domeniile: Grup fitness, personal traing, nutritie, customer care etc.

In total sunt peste 30 de cursuri si peste 20 de certificari de la antrenamente cu varstnici, femei insarcinate, tineri etc.

Lucru cu tot felul de accesorii fitness: kettleblell, bulgarian bag, TRX, benzi elastice, mingi medicinale, foam roller etc.

Anul 2017 a fost anul in care am castigat concursul organizat de Men’s Health “Next top trainer” fiind desemnat “Antrenorul anului”

Iubesc sa lucrez cu oamenii si asa am reusit sa combin placutul cu utilul.

Consider ca in zilele noastre “sportul sanatos” TREBUIE sa faca parte din viata fiecarui om si incerc sa inspir cati mai multi oameni catre un stil de viata mai activ.

CERTIFICĂRI ȘI WORKSHOP-URI:

∙ Personal Trainer (level 1 & level 2)

. Aerobic instructor

∙ Strength & conditioning ISCI

∙ Pre & post pregnancy training

∙ 3 x 3 metabolic training

∙ Ressistance training program

∙ Professional fitness program

∙ Functional training performance

∙ Master trainer Fitness Scadinavia School

∙ Grup Fitness Trainer

∙ LesMills Instructor BODYPUMP, CXWORX, Grit, RPM, SPRINT

∙ Shwinn Cycling Instructor Silver level

∙ TRX

Cristina Cosma

Apar momente in viața in care trebuie sa faci alegeri , alegeri care o sa îți dicteze viața , alegeri care vor duce spre succes ori alegeri mai puțin bune din care va trebuii sa ieși învingător .
Am învățat ca viața este despre Alegeri . Despre cine alegi sa fii , despre cum alegi sa fii , despre cum alegi sa te bucuri de fiecare succes ori cum alegi sa treci peste eșec .
Iar astăzi , eu am ales , am ales sa încep un nou capitol , un capitol in care va trebuii sa pun in aplicare tot ce am învățat in acești ani petrecuți in sala de BOX și lângă oameni care “ m-au crescut atât de frumos și m-au ajutat sa devin Omul din spatele sportivei Cristina Cosma “ .
Ceea ce ma reprezintă pe mine este puterea interioară de a trece peste orice obstacol , energia pe care o pun in fiecare lucru pe care îl fac , ambitia care ma adus pe cele mai înalte trepte ale podiumului , darul de a motiva și de a ridica moralul persoanelor care “ trec prin mâna mea “ , optimismul, și cel mai important , curajul !
Am o experiența de peste 12 ani in sportul de performață . Am făcut parte din lotul național si olimpic de box feminin al României timp
de 10 ani , participând la nenumărate campionate europene , mondiale si naționale . Rezultatele mele fiind pe măsura muncii si dedicării mele –
– 1 medalie de Argint la Campionatul European de senioare .
– 10 titluri de Campioana Naționala
– 10 titluri la Cupa României
– 3 locuri V la Campionatele mondiale de seniori și tineret .
Îmi doresc sa dau mai departe cunoștințele energia , și timpul oamenilor care își doresc sa evolueze și sa devină cea mai buna versiune a lor

Tigora Stefan

Ma numesc Tigora Stefan, sunt instructor sportiv, kinetoterapeut si pasionat al sportului inca de la o varsta frageda. Toata viata mea a fost construita in jurul sportului. Fost atlet de performanta la juniori ulterior fitness model.
Pasiunea pentru fitness m-a cuprins in 2016 avand in jurul meu numai sportivi de top ai culturismului. Am inceput antrenamentele si pregatirea pre competitionala, dupa putin timp, in 2017, am participat la primul concurs de culturism, in 2018 inca 2 concursuri pentru a-mi creste potentialul si a-mi seta obiective bine intemeiate. Dupa al 3 lea concurs am decis sa-mi aprofundez cunostintele si informatiile despre anatomia si biomecanica corpului uman, dar si tehnici de recuperare, asadar informatiile pe care le detin sunt menite sa schimbe viata clientilor mei intr-un mod sigur, eficient si sanatos!

Antonio Pacuraru

Absolvent al facultatii de educatie fizica si sport cu ramura pe EFS si certificari in TRX, Mobility Stick, Let’s Bands level 1 si 2. Mereu am fost o persoana activa si am fost atras de miscare, indiferent sub ce forma vine ea(fotbal, atletism, mers la sala, plimbari pe jos/bicicleta, hiking, etc). Dupa ce am decis sa urmez facultatea de sport( care a fost o experienta minunata), mi am dat seama ca vreau sa ajut fiecare persoana sa devina o versiune mai buna a sa. Este si hobby si pasiune, sunt mereu cu zambetul pe buze, iar scopul meu este sa te fac sa te simti cat mai bine in corpul tau. “Miscarea inseamna viata, sportul inseamna sanatate.

Florin Moldovan

Voi face o scurta prezentare a activitatii mele dupa cum urmeaza: Am inceput sportul la virsta de 7 ani …..cu polo pe apa pina la virșa de 14 ani cintinuind cu arte martiale …box si culturism prima medalie la virsta de 18 ani fiind una de bronz urmata de alte 5 medalii de aur intre anii 83 si 87 cistigind in culturism body bilding tot ce se putea la vremea respectiva campion national juniori si senior 4 competitii internationale in Bulgaria Ungaria Cehoslovacia si Internationalele Ro. Locul 2 medalie de argint la camp. Balcanice student ANEFS Bucuresti incepind cu 87 terminat studii 92 cu 2 specializari arte martiale si box prima pregatire fizica generala ….Am parasit tara in 93 pe 4Ian. Petrecind urmatorii 11 ani in USA unde mi am desfasurat activitatea ca sportiv la inceput si mai apoi ca antrenor experienta dobindita in toti acesti ani de activitate …in jur de 20 parte in USA si restul in Romania . In toata aceasta perioada am antrenat si sportivi de top cum ar fi Arturo Gati …am facut parte din staful lui Michael Morer pt. Meciul cu E. Holifielď Roberto Duran Florence Grifith Joiner fiind alte doua nume cu ajutorul carora m am consacrat in meseria de antrenor….și nu ultimul un sportiv f talentat Cristian Humer Ciocan cu care am colaborat si pe care l sustin …

Cristina Nedelcu

Am inceput activitatea sportiva la varsta de 4 ani, cu dorinta de a ajunge si eu o “Nadia Comaneci”! Am fost selectata in elita gimnastelor de la Centrul National Sportiv de la Deva, unde am practicat Gimnastica Artistica. La varsta de 12 ani am facut pasul catre Gimnastica Aerobica, reusind sa adun in palmares mai mult de 65 de medalii, fiind componenta a Lotului National pana la varsta de 25 de ani. Printre altele, am cucerit de trei ori medalia de aur la Campionatele Mondiale, doua medalii de aur la Campionatele Europene, doua Cupe Mondiale si 6 medalii de aur la Campionatele Nationale. Pasiunea pentru sport si perseverenta mi-au adus titlul de Maestru Emerit al Sportului, inca din anul 2006! Pentru mai bine de 6 ani, am facut parte din compania de dans Aeros, cu care am dat peste 400 de spectacole in teatre din Australia, USA, China, Japonia si Europa. Dupa retragerea din sportul de performanta si dupa terminarea Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Master in Antrenamentul Sportiv, m-am certificat ca Instructor in:
• TRX
• Aqua
• Yoga
• Pilates
• Postural Training
• Step
• BOSU
„Sunt o fire vesela si energica, iubesc sa ma pun in slujba oamenilor si ma simt onorata sa pot impartasi din experienta mea clientilor!”

Florina Bogdan
Marcelo Santana Souza

Marcelo Santana Souza, avand numele “razboinic” de CATIVEIRO, este născut in orasul Castro Alves, din statul Bahia, Brazilia. A inceput Capoeira in anul 1992 in grupul “Toques de Berimbau” unde l-a cunoscut pe Maestrul Biriba, fondatorul grupului “Vadiação Capoeira” din care a făcut parte și Cativeiro, timp de 18 ani.
In anul 2005 a devenit Asistent Capoeira, iar in anul 2016 și-a luat diploma de Profesor de Capoeira, devenind astfel instructor autorizat.
Cativeiro a colaborat cu școli private, grădinite si săli faimoase de fitness din Brazilia, iar din 2018 de cand s-a mutat in Romania, el predă Capoeira atat pentru copii cat si pentru adulți in cadrul sălii de sport “The Movement” din București.

Lola (Lili) Crudu

Lola este o tanara Ambitioasa din Chișinău, cu un caracter puternic, o fire bătăioasa dar sensibilă și atenta la nevoile tale, o adevarata luptătoare pregătită sa te motiveze într-un antrenament special gândit pentru tine!
Pe lângă numeroasele cursuri in Fitness, ea se descurca minunat in vânzări și marketing, dar este si un MC priceput pentru ca muzica este ceva fără de care nu poate trai. Pentru ca adora provocările a participat in numeroase show-uri tv ( Madagascar, chef la cuțite, survivor), reuși d sa ajungă in marea finala in primul sezon survivor! Finalista Survivor are peste 10 ani de experiența in Fitness, este pasionata de mișcare de la o vârsta frageda, la numai 5 ani a început cu baletul, trecând cu ușurintă la coregrafie, după care s-a specializat in Fitness prin numeroase certificări : Antrenor level 1 și 2, TRX, PowerBands, Trx RIP, Trigger Point, Gun-EX, Bosu, Step, Postural, Fight Klub.