Luni-vineri: 7:00-21:00

Sâmbătă: 9:00-18:00

Duminica: 9:00-18:00

Capoeira

Ce este Capoeira?
Capoeira este o artă marțială care a luat naștere în urmă cu 500 de ani în Brazilia și care a fost dezvoltată de sclavii africani. Nevoia permanentă a acestor oameni de a-și dobândi libertatea, a dus la conceperea acestor mișcări de autoapărare. Altfel spus, această artă i-a făcut pe acești sclavi să fie liberi prin luptă şi dansuri.

În ciuda asemănărilor sale cu unele stiluri de arte marțiale asiatice, capoeira nu are nicio legătură cu aceste forme de lupta, fiind un produs cultural și marțial de origine pur braziliană și africană. În 1974 aceasta primește oficial denumirea de sport national al Braziliei, iar in prezent Capoeira este patrimoniu cultural protejat de UNESCO, titlu pe care l-a dobândit în 2014.

Această cultură este cunoscută și practicată în aproximativ 200 de țări și totodată ea reprezintă cel mai vestit promotor al limbii portugheze, fiind o artă marțială apreciată lanivel internațional si se concentrează pe tehnica și strategia mișcărilor, mai degrabă decât să atace sau să rănească adversarul, iar fiecare tentativă de atac devine astfel o modalitate de a arăta o tehnică de evadare din ce in ce mai creativă.

La The Movement, ne-am propus sa oferim copiilor ocazia de a experimenta si a se bucura de beneficiile Capoeirei intr-un mediu sigur si prietenos. Echipa noastra de instructori specializati in Capoeira sunt dedicati sa ofere copiilor o experienta de antrenament distractiva si educativa, care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile fizice si coordonarea motorie.

Prin practicare, copiii isi vor imbunatati flexibilitatea, forta, echilibrul si agilitatea. In plus, Capoeira promoveaza dezvoltarea abilitatilor sociale si relationale, incurajand interactiunea cu ceilalti copii, respectul reciproc si disciplina. Este o modalitate excelenta de a-i ajuta pe cei mici sa isi creasca increderea in sine si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Ce beneficii are Capoeira?

  1. Impunerea disciplinei în rândul copiilor
  2. Dezvoltarea coordonării psiho motorie
  3. Dezvoltarea armonioasă a corpului și flexibilitatea acestuia
  4. Sporirea agilității si imbunătățirea abilităților sociale
  5. Dezvoltarea spiritului de echipă
  6. Imbunătățirea abilităților cognitive datorită melodiilor armonioase, cântate live la diverse instrumente care au luat naștere odată cu apariția acestei arte

La The Movement, punem un accent deosebit pe siguranta si monitorizarea atenta a copiilor in timpul antrenamentelor de Capoeira. Instruim copiii in tehnici adecvate varstei lor si le oferim un mediu de invatare prietenos si motivant. Echipamentele de protectie sunt puse la dispozitie pentru a asigura siguranta si confortul copiilor pe toata durata antrenamentului.

Daca sunteti in cautarea unei activitati fizice antrenante si distractive pentru copiii vostri, Capoeira oferita de sala noastra de fitness The Movement este alegerea perfecta. Va invitam sa aduceti copiii la noi si sa ii inscrieti in acest sport incitant, care le va aduce beneficii pe termen lung pentru dezvoltarea lor fizica, emotionala si sociala.

Hai cu cel mic si lasa-ne sa-i oferim o dezvoltare armonioasa.

The Movement - Sala de fitness Baneasa

Capoeira

Lectii balet

Echipa noastra de instructori pasionati si calificati sunt dedicati sa ofere copiilor lectii de balet de cea mai inalta calitate. Prin intermediul antrenamentelor noastre, copiii isi vor dezvolta flexibilitatea, coordonarea, postura si forta. Vom lucra alaturi de ei pentru a-i ajuta sa isi descopere si sa isi dezvolte potentialul artistic, imbunatatindu-si abilitatile de expresie si interpretare prin miscare.

La The Movement, punem un accent deosebit pe exprimarea individualitatii si creativitatii copiilor prin balet. Fiecare copil este incurajat sa isi dezvolte propriul stil si sa isi exploreze pasiunea pentru dans. Lectiile noastre sunt concepute sa fie interactive si distractive, oferind copiilor oportunitatea de a se exprima liber prin miscare si de a se bucura de fiecare moment petrecut pe scena.

Daca doriti sa oferiti copiilor dumneavoastra o experienta de dans de exceptie, lectiile de balet de la The Movement sunt alegerea perfecta. Va invitam sa ne contactati si sa va inscrieti copiii la cursurile noastre de balet, unde vor descoperi frumusetea si gratia acestei arte, dezvoltandu-si abilitatile fizice, artistice si emotionale intr-un mediu inspirator si sigur.

The Movement – Sala de Fitness, Sector 1 Bucuresti.
Ne gasesti si pe social-media:

Baletul pentru copii este o formă artistica care imbină muzica, miscarea si expresia emotionala. Este o activitate excelenta pentru dezvoltarea fizică si emotionala a copiilor. Prin balet, copiii învata disciplina, coordonarea motorie si dezvolta o grămada de abilitati, cum ar fi echilibrul si flexibilitatea. De asemenea, baletul ii ajuta sa-si imbunatateasca postura si sa-si dezvolte creativitatea. In plus, este o modalitate minunata pentru copii sã socializeze si sã îsi facă noi prieteni. Cu profesori calificati si un mediu de învatare adecvat,
baletul poate oferi copilor o baza solida pentru orice formă de dans sau activitate fizicã in viitor.
Va asteptam in fiecare sambata, ora 10.00, alaturi de instructorul nostru, Alice Minoiu.